Ambas Bouwkosten Adviesbureau - ik waak over uw bouwkosten

logo-KNRM5.jpg


De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos. Sinds 1824 en dat blijft zo.

Er zijn 45 reddingstations langs de gehele kust en aan de ruime binnenwateren, zoals het IJsselmeer, Markermeer, Randmeren en de Zuid-Hollandse- en Zeeuwse Delta. KNRM Lifeguard stations vind je op de Waddeneilanden. Het hoofdkantoor staat in IJmuiden.

Penningmeesterschap

Oscar Schriever, zeiler in hart en nieren, draagt de KNRM een warm hart toe. Als bestuurslid en penningmeester is hij verantwoordelijk voor de financiën van Station Elburg.

Bouwkostenmanager KNRM

Oscar Schriever, ondersteund op vrijwillige basis de projectmanager van de KNRM bij het begroten en toesten van de bouwkosten voor het onderhoud en ontwikkelen van het vastgoed die de KNRM in haar bezit heeft. Ook hier let de KNRM op de kosten zodat uw donatie goed wordt besteed.

Realisatie door MacHelp