Ambas Bouwkosten Adviesbureau - ik waak over uw bouwkosten

AMBAS

Het komt regelmatig voor dat de uiteindelijke kosten van een bouwproject hoger uitvallen dan vooraf begroot. Soms zelfs vele malen hoger. Bij grote bouwprojecten kan dit zelfs in de tonnen of miljoenen lopen. Ook bij Meetcertificaten zijn grote bedragen gemoeid indien deze niet correct zijn opgesteld.

Lees meer...

AMBAS ingeschreven in het register van het RKN

Sinds 16 december 2009 is Oscar Schriever toegetreden tot de top van de Nederlandse kostendeskundige op het gebied van de Woning- en Utiliteitsbouw. Thans zijn er 27 personen in Nederland goed genoeg bevonden die deze beschermde titel mogen dragen. Een Register Kostenmanager staat voor kennis, vakmanschap en actuele ervaring.

Opdrachtgevers die deze kennis en ervaring in huis halen zijn gegarandeerd beter uit. Complexe projecten slagen mede dankzij topadviseurs.
Oscar Schriever RKN is zo'n topadviseur.


Klik hier voor meer informatie over de RKN

Lees meer... 

 
AMBAS is aangesloten bij de NVBK

De Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK, opgericht in 1974) is een beroepsvereniging voor zowel personen als bedrijven, die actief zijn op het vakgebied 'kosten in de bouw'. Dit vakgebied is breed en omvat zelfstandige kostendeskundigen, maar ook kostendeskundigen die werken bij aannemers, adviesbureaus en initiatiefnemers van bouwprojecten en vastgoedbeheerders.

Kostendeskundigen zijn in uiteenlopende rollen betrokken bij het tot stand komen van bouwprojecten, zowel in de bouw/ renovatie als in de grond-, weg en waterbouw. Naast de kosten van bouwen verenigt de NVBK ook de specialisten die zich richten op de exploitatiekosten en huisvestingseconomie van vastgoed.

Klik hier voor meer informatie over de NVBKAMBAS ZINS OPRICHTING LID VAN VERENIGING M2

De Vereniging De Vierkante Meter zet zich in voor kwaliteitsverbetering van vloeroppervlaktemetingen in Nederland. Sinds 2003 verenigen zij de belangrijkste aanbieders van NEN 2580-meetrapporten. Samen gaan ze voor eenduidige meetrapporten van de hoogste kwaliteit.

Alle leden van vereniging De Vierkante Meter werken met NTA 2581 en NEN 2580. Met NEN 2580 bent u hoogstwaarschijnlijk al bekend. Dit is de enige norm voor vloeroppervlaktebepaling van gebouwen in Nederland. NTA 2581 is een aanvulling hierop, een richtlijn voor het opstellen van meetrapporten. Bij de totstandkoming van beide documenten heeft de vereniging een grote rol gespeeld. Vanaf Maart 2019 zijn alle leden van de vereniging officieel certificaathouder van de SKG-IKOB Verklaring van erkenning voor oppervlaktebepalingen conform NEN 2580 en NTA 2581. ALLEEN leden van de vereniging mogen gecertificeerd meten en meetcertificaten gecertificeerd afgeven. 

AMBAS meet op lokatie als digitaal projecten in en leverd helder opgezette rapportages waarbij verschillende huurders zien welke ruimten zij huren en wat de exacte m2 daarbij horen. En dat alles GECERTIFICEERD!

 

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar.


Stageplaatsen

Wil je bij AMBAS stage lopen, stuur dan een E-mail met jouw motivatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Realisatie door MacHelp