Ambas Bouwkosten Adviesbureau - ik waak over uw bouwkosten

AMBAS

Het komt regelmatig voor dat de uiteindelijke kosten van een bouwproject hoger uitvallen dan vooraf begroot. Soms zelfs vele malen hoger. Bij grote bouwprojecten kan dit zelfs in de tonnen of miljoenen lopen. Ook bij Meetcertificaten zijn grote bedragen gemoeid indien deze niet correct zijn opgesteld.


Onafhankelijk bouwkostenadviesbureau

Eigenaar en initiator Oscar Schriever ingeschreven in het register van het RKN (Register Kostenmanager Nederland) zorgt dankzij zijn zeer brede praktijkervaring, gedegen vakkennis en een professionele aanpak voor goed gefundeerde kostenberekeningen en gecertificeerde meetcertificaten conform de NEN2580 en NTA2581.


Het bouwbudget is uitgangspunt

AMBAS houdt in elke bouwfase de bouwkosten onder controle. Wij zijn een onafhankelijk bouwkostenadviesbureau dat zijn rendement al bij vele bouwprojecten heeft bewezen.
Het door u vastgestelde budget (dat desgewenst door AMBAS is opgesteld op basis van een programma van eisen) is het uitgangspunt, welke ook is getoetst in een haalbaarheidsstudie en volledig is doorgerekend door AMBAS. 


De waarde van een Meetcertificaat

AMBAS is specialist in het inmeten en verzorgen van Meetcertificaten conform de NEN250 en NTA2581. Door jaren lange ervaring bij de vereniging de vierkante meter, weet Oscar Schriever elke vraag te beantwoorden op het gebied van Verhuurbaar Vloer Oppervlak  (VVO) en Gebruiksoppervlakte (GO) en alle andere facetten van de NEN2580. Iedere vierkante meter telt en zorgt dat de waarde van een door ons gemaakte meetcertificaat hoog is.

Voor grote en kleine bouwprojecten geldt: wilt u vooraf weten wat u straks moet betalen, dan doet u er goed aan om AMBAS erbij te halen!

Bekijk onze projecten

Realisatie door MacHelp