Ambas Bouwkosten Adviesbureau - ik waak over uw bouwkosten

AMBAS ZINS OPRICHTING LID VAN VERENIGING M2

De Vereniging De Vierkante Meter zet zich in voor kwaliteitsverbetering van vloeroppervlaktemetingen in Nederland. Sinds 2003 verenigen zij de belangrijkste aanbieders van NEN 2580-meetrapporten. Samen gaan ze voor eenduidige meetrapporten van de hoogste kwaliteit.

Alle leden van vereniging De Vierkante Meter werken met NTA 2581 en NEN 2580. Met NEN 2580 bent u hoogstwaarschijnlijk al bekend. Dit is de enige norm voor vloeroppervlaktebepaling van gebouwen in Nederland. NTA 2581 is een aanvulling hierop, een richtlijn voor het opstellen van meetrapporten. Bij de totstandkoming van beide documenten heeft de vereniging een grote rol gespeeld. Vanaf Maart 2019 zijn alle leden van de vereniging officieel certificaathouder van de SKG-IKOB Verklaring van erkenning voor oppervlaktebepalingen conform NEN 2580 en NTA 2581. ALLEEN leden van de vereniging mogen gecertificeerd meten en meetcertificaten gecertificeerd afgeven. 

AMBAS meet op lokatie als digitaal projecten in en leverd helder opgezette rapportages waarbij verschillende huurders zien welke ruimten zij huren en wat de exacte m2 daarbij horen. En dat alles GECERTIFICEERD!
Realisatie door MacHelp